Zalenverhuur


Kulturhus De Eendracht te Giethoorn heeft diverse ruimtes waar verenigingen, instellingen of bedrijven gebruik van kunnen maken. Vanwege onze ligging aan de kop van de ds T.O. Hylkemaweg te Giethoorn en de mogelijkheid om naast de grote multifunctionele zaal ook diverse kleinere ruimten te huren, zijn wij uniek voor het houden van cursussen, trainingen, sporten, workshops, vergaderingen (bijv. incl. een lunch), exposities, lezingen, toneelavonden etc. . 

Multifunctionele zaal 
Kulturhus de Eendracht heeft een prachtige multifunctionele zaal die voor diverse doeleinden geschikt is. De zaal wordt gebruikt voor de schoolgymnastiek en voor beoefening van de sporten korf-, volley- en voetbal en gymnastiek van de sportverenigingen in Giethoorn. Ook kan de zaal gebruikt worden voor evenementen als toneel, cabaret- of en filmvoorstellingen. De zaal kan gelegd worden met vloerbedekking. Daarnaast beschikt het kulturhus over een toneel.

Vergaderzalen
We beschikken over twee vergaderzalen, die gezamenlijk 1 vergaderzaal kunnen vormen. In de zaal bevindt zich een beamer en er kan gebruik gemaakt worden van een muziekinstallatie.

Foyer
De foyer kan tevens, in combinatie met andere ruimten, gehuurd worden. Deze ruimte is de centrale hal van het kulturhus. Alle bewoners en passanten komen hier doorheen om naar een activiteit of naar hun werk te gaan. Met een gezellige bar is deze ruimte zeer geschikt voor het ontvangen van gasten om vervolgens een vergadering bij te wonen in één van de vergaderzalen.   

Vrijwilligersconstructie 
Vanuit de gedachte dat we de Gieterse bevolking zo goed mogelijk van dienst willen zijn, hanteren wij gereduceerde prijzen voor gezelschappen die een relatie met Giethoorn hebben. 

Catering
Vanzelfsprekend kan elke activiteit worden voorzien van een kopje koffie, drankje of een hapje. 

Informatie verhuur accommodaties 
Mocht u geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden, prijzen en beschikbaarheid van accommodaties in het kulturhus van Giethoorn dan kunt u, geheel vrijblijvend, contact met ons opnemen. 

 

mfverg2 vgz 2vgz1

foyer 1foyer 2