UUSKAEMERCONCERT SMALL

Kulturhus Giethoorn creëert in de foyer op een winterse zaterdagavond een Uuskaemerconcert. Met maximaal 60 stoelen bieden wij ruimte aan artiesten van allerlei pluimage, die hun kunsten in een kleine, sfeervolle en intieme setting zouden willen laten zien. Maak kennis met ons Uuskaemerconcert!

In februari 2016 organiseerden wij deze avond voor het eerst en met succes! 60s Dylan gaf een avondvullend programma met een Tribute aan Dylan uit de beginperiode van Dylan’s carrière, 1962, '63 en '64. Frans Assink (zang, gitaar, mondharmonica) en Bart Eugelink (gitaar, klarinetten, trekharmonica, cajon) zongen en lieten tijdens het optreden ook authentieke video beelden zien. Een prachtige combinatie van vertellen, zingen en beeld. 

In oktober 2016 kwam Henk Groote, samen met zijn broer Ben en vriend Jeroen de Haas spelen in ’t Uuskaemerconcert. Naast nummers van Air Bubble, Crying Wood en Geebros spelen zij covers van The Beatles, Pink Floyd, The Eagles, The Everly Brothers, Neil Young en Simon & Garfunkel.

In december 2017 stond HELLUP op het programma.

In januari 2018 kwamen The Lasses naar Giethoorn!

In maart 2018 Groots Uuskaemerconcert met De Stroatklinkers Bluegrass! 

In november 2018 Ierse singer songwriter Daithi Rua

In de voorverkoop: 10 euro per persoon, inclusief kopje koffie voorafgaand aan de voorstelling en een consumptie in de pauze.
Aan de deur: 12.50 euro per persoon

Wij zijn altijd opzoek naar artiesten die in deze setting zouden willen en kunnen spelen. Bel met 06-25341997!