Mind your feetmindyourfeet

Mijn naam is Christel Ephraim en woon in Steenwijk. Mijn loopbaan ben ik begonnen als doktersassistente. Lange tijd heb ik dit beroep uitgeoefend, maar door de komst van praktijkondersteuners is het beroep van doktersassistente steeds administratiever geworden. Het praktijkgedeelte ging ik missen, net als het contact en verzorgen van de patiënten. Het begon tot me door te dringen dat het beroep doktersassistente niet langer bij mij paste. Met veel plezier ben ik de opleiding voor pedicure begonnen en ben mijn eigen praktijk gestart.

In de pedicurepraktijk ben ik heerlijk met mijn handen bezig en help mensen met voetproblemen. Het contact met de mensen en zien wat je voor ze kunt betekenen voelt goed, daar doe ik het voor.

Bij mij kunt u terecht voor een volledige pedicure behandeling en binnenkort kan ik ook als medisch pedicure de risicovoeten met een zorgprofiel behandelen. Dit betekent dat de klanten met een risicovoet de behandeling vergoed krijgen bij de zorgverzekering.

Ook voor cosmetische voetbehandelingen kunt u bij mij terecht. Denk hierbij aan een nagelregulatie bij een ingegroeide nagel, nagelreparatie zoals gelnagels, een volledige verwenbehandeling en nagels lakken.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.mindyourfeet-giethoorn.nl of kunt u mij bereiken op 06 588 627 63.