Het Filmhus

Het Gieters Filmhus heeft, evenals de filmhuizen elders, als doel het vertonen van bijzondere speelfilms en documentaires, die niet in de reguliere bioscopen worden gedraaid. Meestal zijn het bekroonde films, maar die anders dan de meeste Hollywoodproducties, niet de grote publiekstrekkers zijn. Vanwege de aantrekkelijke entreeprijs is het Gieters Filmhus zeer laagdrempelig en biedt de bezoekers onder het genot van een door het Kulturhus aangeboden kopje koffie of thee, ook de gelegenheid voor sociale contacten.

Commissie

Alie Bakker
Thea Wisnieuwski
Mieke Hulshof
Carla van der Veen
Katja Pronk

Contactpersonen

Thea Wisnieuwski
Alie Bakker

Kaartverkoop

U koopt uw kaartje gewoon op de desbetreffende morgen aan de kassa in de foyer in het Kulturhus. De kaarten kosten € 5,- per stuk (incl. kopje koffie/thee). Het Gieters Filmhus biedt plaats aan circa 50 personen. De film wordt vertoond in de verduisterde vergaderzaal op de eerste verdieping in het Kulturhus. Onder het genot van een drankje en een verse kop soep (samen € 4,-), kunt u na de film in de foyer gezellig na praten met elkaar.

Wanneer

Zes maal in het winterseizoen op de tweede zondagmorgen van de maand om 11.30 uur!

Binnenkort presenteert het Gieters Filmhus weer haar programma, maar voor nu alvast de data.

Seizoen 2018-2019

• 14 oktober 2018
  • 11 november 2018
  • 9 december 2018
  • 13 januari 2019
  • 10 februari 2019
  • 10 maart 2019

Meer informatie rondom deze films kunt u vinden op onze agenda.