Expo Oktober & November 2018 | Vreemde Vogel - Schildersgroep Eigenwijs

VOORKANT smallElke twee maanden wordt er een nieuwe expositie tentoongesteld in Kulturhus De Eendracht.

Expo Oktober & November 2018 | Schildersgroep Eigenwijs 'Vreemde Vogel'

Opening Expo: 7 oktober 16.00 uur

Schildersgroep Eigenwijs: veelzijdig & impressionistisch

Schildersgroep Eigenwijs is een collectief dat is ontstaan in de gezamenlijke lessen van Ammie Elling. Veelkleurigheid is de overeenkomst in de werken van de kunstenaars. De persoonlijke stijl en aanpak van ieder maakt de expositie tot iets bijzonders en resulteert in ‘Vreemde Vogel’. Wij presenteren u dan ook graag de werken van Betty Smit, Ellen van Aggelen, Geo Hultink, Gera Labots, Jannie Slomp, Mary de Boer en Suus van der Veen! U bent op zondagmiddag 7 oktober van harte welkom om de opening van de expositie ‘Vreemde Vogel’ bij te wonen. Aanvang: 16.00 uur. Deze expositie is in de maanden oktober & november vrij toegankelijk te bezoeken tijdens openingsuren van Kulturhus De Eendracht.

Expo December 2018 & Januari 2019 | Corrie Ziel & Gerrie de Vries Jans

Expo Februari & Maart 2019 | Gerda van der Velden - Oude Weernink