EVLogopedie evlogopedie

voor kinderen en volwassenen

LOGOPEDIST: ELLEN VOS

Bij EV Logopedie komen kinderen en volwassenen, voor onderzoek, advies en behandeling als het gaat om problemen op het gebied van spraak, taal, stem, gehoor, afwijkende mondgewoonten, lees-en spellingproblemen. De allround logopediepraktijk van Ellen Vos heeft als specialisatie “Stem” bij beroepssprekers en zangers.

Wilt u zichzelf of uw kind aanmelden voor behandeling bij EV Logopedie in Giethoorn, dan kunt u telefonisch of via het aanmeldingsformulier contact opnemen met Ellen Vos.

AFSPRAKEN > De behandelingen vinden plaats volgens afspraak en dienen bij verhindering tenminste 24 uur van te voren (telefonisch of per e-mail) worden afgezegd.

VERGOEDING > Wij hebben met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten. De logopedische behandelingen worden volledig vergoed vanuit de basisverzekering en zij worden door ons rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar gedeclareerd. Voor kinderen tot 18 jaar geldt geen eigen risico.

WERKWIJZE > Ieder mens is verschillend. Daarom bieden we logopedie op maat. Dat betekent dat we niet alleen naar de stoornis kijken, maar naar de stoornis in combinatie met de cliënt. We proberen zo veel mogelijk de achterliggende problemen in kaart te brengen. Zo komen we tot een persoonlijk behandelplan dat voor elke cliënt weer anders is. Soms blijkt na het logopedisch onderzoek dat het geven van advies en informatie al voldoende is. Als er wordt overgegaan tot behandeling, wordt er door ons een behandelovereenkomst opgesteld. Na elke behandeling kunnen er oefeningen meegegeven worden. Om vooruitgang te boeken is het van belang dat deze oefeningen ook thuis worden gedaan. Bij kinderen wordt de logopedische behandeling zo spelenderwijs mogelijk aangepakt. Na enige tijd vindt er een evaluatie plaats van het verloop van de behandelingen. Er wordt dan besloten of de behandelingen worden voortgezet of kunnen worden beëindigd. De behandeling wordt afgesloten als de doelen zijn behaald en de cliënt en logopedist tevreden zijn over het resultaat.

Lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie
Ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici
Lid van stemkwaliteitskring Zuid-Holland en tevens kwaliteitskringbegeleider.

EVlogopedie telefoon : 06 414 607 14
E-mail adres : info@evlogopedie.nl
EVLogopedie website : www.evlogopedie.nl 

Naast logopediste is Ellen Vos ook zangeres: www.ellenvos.nl