Consultatiebureau GGD

Jeugdgezondheidszorg voor kinderen van 0 tot 18 jaarGGD IJsselland logo
Als ouder of verzorger wil je dat je kind gezond en veilig opgroeit. Wij staan voor jullie klaar om mee te denken en we zorgen dat je kind de nodige gezondheidsonderzoeken krijgt. We geven je kind ook vaccinaties tegen besmettelijke ziektes. 

Als een kindje 4 tot 7 dagen oud is komen we langs voor de hielprik en de gehoortest. Als je kindje 10 tot 14 dagen oud is komt de jeugdverpleegkundige op huisbezoek om te vertellen wat je van de afdeling Jeugdgezondheidszorg kunt verwachten. Daarna kom je met je kind(eren) bij ons op het consultatiebureau.

Inloopspreekuren
Je kunt zonder afspraak binnenlopen tijdens de inloopspreekuren in het consultatiebureau bij jou in de buurt. Bijvoorbeeld met vragen over groei, ontwikkeling, vaccinaties, voeding en opvoeding. Of om tussendoor je baby te meten en te wegen.

Online ouderportaal
In het online ouderportaal Mijn Kinddossier vind je als ouder informatie over de ontwikkeling, groei en opvoeding van jouw kind(eren) totdat ze 12 jaar zijn. Het is ook de plek waar je gemakkelijk online een afspraak met de afdeling Jeugdgezondheidszorg wijzigt en vragenlijsten invult. Inloggen op www.mijnkinddossier.nl doe je met je DigiD. Wil je zelf een afspraak maken? Bel dan GGD IJsselland via telefoon 088 443 07 02.

Meer weten over de Jeugdgezondheidszorg? Ga naar www.ggdijsselland.nl/mijnkind.