Opening Expo Rieke Walraven-Mast

Zondagmiddag 13 oktober 16.00 uur

Eerste solo-expositie voor Rieke Walraven-Mast

riekeOp zondagmiddag 13 oktober a.s. bent u van harte welkom om de opening van Rieke Walraven-Mast haar eerste solo-expositie bij te wonen. Vanaf 16.00 uur kunt u haar realistische en kleurrijke werken bewonderen in Kulturhus De Eendracht te Giethoorn.

Groot en Klein
Te zien in deze expositie zijn grote en kleine werken met omvangrijke kleurvlakken, maar ook met de allerkleinste details. Ook zijn er portretten te zien van volwassenen; tevens zijn kleine kinderen ook prachtig in beeld gebracht. Daarnaast kunt u schilderijen met gedetailleerde grote bloemen bekijken maar ook werken met nietige bloempjes. Ook is bijvoorbeeld grootmoeder met kleinkind heel fraai op doek gezet.

Rieke-Walraven Mast (1947, Paramaribo)
Na een werkzaam leven in het onderwijs ging Rieke zich na haar pensionering intensiever met schilderen bezig houden. Voor die tijd schilderde en tekende ze ook al en nam ze af en toe deel aan workshops. Sinds 2012 schildert ze zeer regelmatig. Ze volgde en volgt nog steeds lessen bij haar zus Adriana in atelier Goselaere te Ruinen.
Rieke woont en schildert in Den Ham (Ov). Ze maakt realistische en meestal kleurrijke schilderijen in zowel olieverf als acryl. De onderwerpen zijn zeer divers: portretten van volwassenen en kinderen, bloemen en stillevens.
Rieke heeft deelgenomen aan verschillende groepsexposities en kunstmarkten in Twente en Drente. In 2017 had zij een duo-expositie met Adriana, Zussenstreken genaamd, in Den Ham.

Deze expositie is van Rieke Walraven-Mast is vrij toegankelijk te bezoeken van 13 oktober t/m 5 december tijdens openingsuren van het Kulturhus van Giethoorn.