De Cabaretpoelcabaretpoel

Vier keer leuk!

In 2018 voor het eerst in het Kulturhus .. vier prachtige optredens van jonge aanstormende talenten! Een afwisselende avond dus met 4 nieuwe verhalen .. mis dit niet! 

Cabaretliefhebbers opgelet! Deze voorstelling mag u niet missen. In de Cabaretpoel spelen vier nieuwe aanstormende cabarettalenten elk een voorstelling van ongeveer 25 minuten. U ziet finalisten en prijswinnaars van diverse cabaretfestivals. De Cabaretpoel, een initiatief voor aanstormend cabarettalent om zich aan het publiek te presenteren. Het is een soort reizend cabaretfestival, maar dan zonder competitie element.

Een avondje Cabaretpoel is een echte belevenis. Het is een zeer afwisselende avond met vier uiteenlopende cabaretgenres. Vier cabaretvoorstellingen voor de prijs van één, met voor elk wat wils. Wie er spelen blijft meestal tot de avond zelf een verrassing. Dus laat uzelf verrassen door het talent van de toekomst. Wie weet ziet u wel de toekomstige Theo Maassen of de nieuwe Youp van 't Hek. In ieder geval ziet u vier keer iets nieuws!

Zaterdagavond 7 maart - aanvang 20.00 uur

Prijs 12,50, dit is inclusief kopje koffie voorafgaande aan de voorstelling en een drankje in de pauze.

_________________________________________________________________________

camarettenVoor diegene die de vorige editie in Kulturhus de Eendracht zijn geweest bij de Cabaretpoel moeten zich hem nog herinneren: Remy Evers. Met zijn elastieken Limburgse gezicht trachtte hij in de voetsporen te treden van zijn vader door ook prins Carnaval te worden. Als sympathieke loser voerde hij op humoristische wijze campagne.

Onlangs werd hij uitgeroepen tot winnaar van het Cameretten festival en de jury prees hem als "een groot acteertalent met een goed gevoel voor timing".

Nou die hebben wij dan toch mooi al eens gezien🥳... 7 maart opnieuw in het Kulturhus De Cabaret Poel!