Kunstenaarscollectief Stuifmeel exposeert “Samenspel”

Op zondagmiddag 7 april bent u van harte welkom om 16.00 uur om de opening van de expositie “Samenspel” van Kunstenaarscollectief Stuifmeel bij te wonen. De exposite wordt door ir. Mark van der Staay (beeldend kunstenaar, lid van de groep Take 5) geopend onder muzikale begeleiding van Dineke Kraaijeveld op haar altfluit.

 

voorkant stuifmeel

 

Kunstenaarscollectief Stuifmeel
De autonoom werkende beeldend kunstenaars laten zich door elkaars werk inspireren en de dichteres laat haar dichterlijke vrijheden los op het geheel. De kunstenaars die gewoonlijk zelfstandig in eigen atelier werken, ervaren Stuifmeel als verrijking van hun schilderspalet.
De bestuiving en bevruchting ontstaan door het samen schilderen in één atelier, samen werk bespreken, elkaar feedback geven, ideeën en technieken uitwisselen en samen exposeren.

 

Stuifmeel small
Kunstenaarscollectief Stuifmeel: van links naar rechts Ria Westerhuis, Anne Mercker, Manja Cornelissen, Dineke Kraaijeveld, Liselot Ribbens (Foto Ebel Zandstra)

 

Deze expositie is vrij toegankelijk te bezoeken in de maanden april & mei tijdens openingsuren van het Kulturhus van Giethoorn.