Gieters Filmhusdarkest

Zondagmorgen 11 november 2018
Aanvang: 11.30 uur

Darkest Hour

Darkest Hour werpt een blik op het leven van Winston Churchill. Binnen enkele dagen dat hij premier van Groot-Brittannië is geworden, staat hij voor een lastige opgave: een vredesverdrag sluiten met Nazi-Duitsland of vechten voor de idealen en vrijdheid van een natie. Churchill doet ondanks weerstand van zijn eigen partij een poging de loop van de wereldgeschiedenis te veranderen.

Een meeslepend drama, vol vaart en met humor verteld. Gary Oldman speelt Churchill op een fantastische manier. Hij ontving maar liefst vijf onderscheidingen hiervoor, waaronder een Oscar en een Golden Globe.

Kaartverkoop
U koopt uw kaartje gewoon op de desbetreffende morgen aan de kassa in de foyer in het Kulturhus. De kaarten kosten € 5,- per stuk (incl. kopje koffie/thee). Het Gieters Filmhus biedt plaats aan circa 50 personen. De film wordt vertoond in de verduisterde vergaderzaal op de eerste verdieping in het Kulturhus. Onder het genot van een drankje en een verse kop soep, kunt u na de film in de foyer gezellig na praten met elkaar.