Zomermarkt nu vrijdag 27 juli verplaatst naar vrijdag 17 augustus!


Beste Zomermarktkoopmannen & -vrouwen,  

Afgelopen maandag & dinsdag ontvingen wij 10 afmeldingen voor de geplande Zomermarkt op het Eendrachtsplein in Giethoorn in verband met de voorspelde weersverwachting. Gisteren gaf het KNMI code oranje af voor donderdag en vrijdag. Landinswaarts kan het het 35° of meer worden.

Naar aanleiding van bovenstaande heeft de organisatie besloten dat het onverantwoord is om met deze temperaturen in de volle zon op een plein een evenement te houden. De Zomermarkt op 27 juli gaat dan ook niet door. Wij gaan deze verplaatsen naar vrijdag 17 augustus van 10.30 tot 17.00 uur.


Vanzelfsprekend hebben wij een kraam cq plek voor u gereserveerd op deze Zomermarkt! Hopelijk past deze datum bij u in de agenda. Kunt u ons aub laten weten of u op 17 augustus a.s. op onze Zomermarkt wilt komen staan? Wanneer u onverhoopt niet kunt, dan krijgt u uw geld retour.

Laat u alstublieft iets van u horen voor 4 augustus a.s., zodat we op 17 augustus toch weer gezamenlijk een mooie Zomermarkt in Giethoorn neer kunnen zetten! Wij rekenen op uw reactie.

Kan via 0521 - 36 00 63 of via info@kulturhusgiethoorn.nl