Uuskaemerconcert: HELLUP

zaterdagavond 2 december 20.00 uur

Kulturhus Giethoorn creëert in de foyer op een winterse zaterdagavond een Uuskaemerconcert. Met maximaal 60 stoelen bieden wij ruimte aan artiesten van allerlei pluimage, die hun kunsten in een kleine, sfeervolle en intieme setting zouden willen laten zien. Maak kennis met ons Uuskaemerconcert!

Prijs: 10 euro per persoon, inclusief kopje koffie voorafgaand aan de voorstelling en een consumptie in de pauze.
Aan de deur zijn de kaarten 12.50 per persoon. 

HELLUP bestaande uit Hans Bosma en gitarist Jan Veenman starten dit najaar met try-outs voor het nieuwe avondvullende programma ‘ Alles wankelt’. 

hellup.fwVoor je gevoel sta je midden in het leven en toch raast het soms aan je voorbij. We denken dat de wereld meer en sneller verandert dan ooit maar zijn we niet slechts een rimpel in de tijd? Je wilt je nog graag 20 voelen maar bent ondertussen de 50 ruim gepasseerd en de daarbij behorende levensvragen dienen zich aan. Kortom hoe moet je daar nou mee omgaan?

‘Alles wankelt’ is de zoektocht van twee mannen van zekere leeftijd naar de zin en onzin van het leven. Op zoek naar antwoorden trekken een groot scala aan levensvragen voorbij in een bonte verzameling verhalen en mooie liedjes. Dit leidt tot een verrassende voorstelling die herkenning biedt en voor ontroering zorgt. Talig en muzikaal vormgegeven, soms hilarisch en dan weer met een serieuze ondertoon die na afloop blijft hangen. Kleinkunst met een grote K!