Consultatiebureau Kopie van Logo_zorggroep-onl_kleinwebsite

Bij uw bezoek aan het consultatiebureau wordt u ontvangen door de consultatiebureau-assistente. Zij wijst u de weg en meet en weegt uw baby. Ook verzorgt zij uw vervolgafspraken voor het consultatiebureau. Afhankelijk van de leeftijd van uw kind ontmoet u de jeugdverpleegkundige of de arts jeugdgezondheidszorg. De jeugdverpleegkundige kent u waarschijnlijk al van het huisbezoek. Uw bezoek aan het consultatiebureau neemt minstens drie kwartier in beslag. 

U kunt er terecht met al uw vragen en/of ervaringen met betrekking tot de verzorging en opvoeding van uw kind. In overleg met het consultatiebureauteam is het mogelijk om af te wijken van de standaardbezoeken aan het consultatiebureau. U wordt verzocht uw groeiboekje, een omslagdoek en een extra luier mee te nemen naar het bureau.

Wanneer uw kind ziek is en/of koorts heeft of een infectie doormaakt, verzoeken wij u uw afspraak op het consultatiebureau af te bellen en te verzetten. Voor zieke kinderen is thuis de beste plek en bovendien wordt zo voorkomen dat andere kinderen onnodig besmet (kunnen) raken.

Als u vragen heeft over het consultatiebureau, de opvoeding van uw kind of als u andere informatie wenst, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Voor algemene vragen:
tel. (0521) 53 98 15
e-mail: babyenpeutervragen@zorggroep-onl.nl

Voor het verzetten van afspraken: 
Steenwijk tel. (0521) 53 98 64 Bereikbaar van 08.30-12.00 uur
Emmeloord tel. (0527) 63 03 91 Bereikbaar van 08.30-12.00 uur
Urk tel. (0527) 63 66 30 Bereikbaar van 08.30-12.00 uur
Via e-mail: jgz.afspraken@zorggroep-onl.nl